Casa Rusu - Hueman Advertising

Casa Rusu, care și-a început activitatea cu mai bine de 20 de ani în urmă, este printre primele branduri de mobilă românești. Pe parcursul acestor două decenii, Casa Rusu s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție.

Fie primavară, vară, toamnă, iarnă sau Black Friday, am creat campanii specifice care să meargă direct la inima publicului țintă, punând accent pe interesele și preocupările celor din target.

Nimic nu pune mai repede imaginația în mișcare decât un concurs inspirat. Iar când vine vorba de amenajări, inspirația devine elementul central.

Casa Rusu propune amenajări inspirate pentru familiile din România, îmbinând tradiția cu trendurile moderne. De aceea, în perioada Crăciunului, am dorit să ne asigurăm că tradițiile și obiceiurile de Crăciun sunt ținute nu doar offline, ci și online. Concursul Poveste de Crăciun a provocat fanii Casa Rusu să demonstreze că sunt buni cunoscători ai tradițiilor de Crăciun, sărbătorind astfel datinile românești într-un mod contemporan. Timp de 25 de zile, peste 1400 de comentarii și aproape 500 de distribuiri zilnice, organice, au demonstrat că fanii Casa Rusu prețuiesc într-adevăr specificul românesc

Amenajările interioare țin cont de trenduri, dar și de personalitate. Iar pentru că cei de la Casa Rusu își pun mereu clienții pe primul plan, am construit un concurs care să le ofere acestora inspirație pentru amenajările viitoare pornind de la felul lor de-a fi. Cum? Cu ajutorul unui test al cărui rezultat dezvăluia ce nuanță se potrivește cel mai bine cu personalitatea utilizatorilor.

Odată cu începerea noului an școlar, i-am provocat pe fanii Casa Rusu să închidă toate ferestrele din browser pentru a participa la un concurs care testa cunoștințele în legatură cu produsele din magazine. În mai puțin de o lună, aproape 10 000 de utilizatori au redevenit elevi și au învațat mai multe despre produsele Casa Rusu. Răsplata? Un 10 bine meritat și un premiu pe măsură.

Am adus amenajările interioare în spații exterioare pentru o vizibilitate mai mare.

Copyright © 2018 Hueman Adv. Toate drepturile rezervate.